Krizde Ayakta Kalma Eğitimi (14 Kasım 2018)

Gayrimenkul sektöründe değişen ekonomik ve sosyal koşullar hepimizin iş yapma şekillerinde değişimleri zorunlu kılıyor. Müşterilerimiz değişiyor, farklılaşıyor. Farklı talep ve isteklerle geliyorlar. Satın alma kararları zorlaşıyor ve fırsatlar kararsızlıkla yer değiştiriyor.

Bu değişim kapsamında bizler;
1. İş yapma şekillerimize neler ekleyebiliriz?
2. Krizleri nasıl avantaja çevirebiliriz?
3. Kendimizi ve işimizi nasıl geliştirebiliriz?

Bu workshop tüm bu sorularınıza ve daha fazlasına yanıt bulabileceğiniz interaktif bir paylaşım ortamı sağlayacak.Bütün bir gün boyunca sizlerle kriz ortamlarında fırsat yaratma ve bu fırsatları hayata geçirmeye yönelik stratejiler, uygulamalar paylaşıyor olacağız.Sektörden gelen tecrübelerimizi, akademik çalışmalarla destekleyerek 20 yıllık birikimlerimizi sizlerle paylaşacağız.


Bu Eğitime Kimler Katılmalı
  • Emlak ofisi sahipleri, Emlak danışmanları
  • Gayrimenkul projelerini pazarlayan ofisler ve danışmanlar
  • Gayrimenkul sektöründe yeni çalışmaya başlayan ve müşteri potansiyelini arttırmak isteyenler
  • Portföy alımını arttırmak ve bu artışı devam ettirmek isteyen emlak danışmanları 

Katılımcı Kazanımları
  • Ulaşmak istedikleri maksimum potansiyel müşterilere nasıl ulaşacaklarını öğrenecekler
  • Müşterilerini daha doğru tanıma ve müşteri kitlesini doğru belirleyebilme yetkinliğini elde edecekler
  • Normal piyasa koşulları ile kriz zamanında neleri farklı yapmaları gerektiğini öğrenecekler
  • Oluşturdukları pazarlama stratejisi ile müşteri memnuniyetini ve sadakatini sağlayabilecekler

Eğitim

10:00-13:00 Gayrimenkul sektörü ve konut sektörüne ait kavramlar Gayrimenkul sektörü kriz etkileri

14:00-17:00 Hedef müşteri kitlesini belirleme ve daha fazla potansiyel müşteriye ulaşma uygulama çalışmaları


Eğitmenler

Hülya Uğuz Yedievli, Gayrimenkul Geliştirme Uzmanı, Ekonomist

Hülya Uğuz Yedievli, Hacettepe Üniversitesi, Ekonomi Bölümünden mezun olmuş, İngiltere Cambridge’de yabancı dil ve iş idaresi kurslarına katılmıştır. Yurtdışı eğitim danışmanı, müşteri temsilcisi, planlama uzmanı, ihracat yöneticisi olarak çalıştıktan sonra uluslararası bir gayrimenkul şirketinde danışmanlık yapmış ve yaşam dönemi maliyeti düşük konutlar üzerine uzmanlaşmıştır. 

İstanbul Teknik Üniversitesi, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans Programını, “Enerji Etkin Bina ve Yerleşme Birimlerinin İklimsel Veriler ve Gayrimenkul Geliştirme Açısından Gerçekleştirilebilme Olanakları” konulu tez çalışması ile tamamlamıştır. Lisansüstü eğitimi esnasında yurt içi ve yurtdışındaki konferans, seminer, fuar ve yayınları güncel olarak takip etmiş ve Türkiye, İngiltere, Almanya, İsveç, Fransa’da saha ziyaretleri yapmıştır. İsveç’te düzenlenen “Sustainable Sweden Tour 2009”un raportörlüğünü yapmış; Almanya’daki SMA Solar Academy’nin (2011) eğitimlerine katılmıştır. 

Gayrimenkul sektörüne yönelik birey ve takım koçluğu yöntemleri ile zenginleştirilmiş eğitimler geliştirmiştir. Zihin Bilim, NLP Practitioner (INLPTA), Erickson Profesyonel Koç ve Takım Koçu, Gayrimenkul Pazarlama ve Satış (State University of New York lisansı ile), Yeşil Binalar (ÇEDBİK) sertifikalarına sahiptir. İletişim, satış becerileri ve gayrimenkul hukuku gibi sektör konularında çok sayıda eğitim almıştır. 

Kadir Has Üniversitesi, Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, Gayrimenkul Geliştirme Akademisinin koordinatörlüğünü yapmaktadır. Koordinatör olarak gayrimenkul sektörünün ihtiyacı olan sertifika programlarını kurgulamakta, sektörde ihtiyaç duyulan insan kaynağı yetkinlikleri ile ders içerikleri arasında köprü kurmakta, dinamik bir içerik oluşmasını sağlamaktadır.Akademide içeriklerini hazırladığı “Gayrimenkul Projelerinin Geliştirilmesi, Pazarlanması ve Gayrimenkulde Yeni Eğilimler Sertifika Programı”, “Gayrimenkul Geliştirmede Yeni Eğilimler: Enerji Etkin Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşme Birimleri Sertifika Programı”, “Konut Projeleri Satış Uzmanlığı Sertifika Programının” ile "Bina ve Toplu Yapı Yöneticiliği Sertifika Programı " eğitmenliğini yapmaktadır. 

Hülya Uğuz Yedievli "Gayrimenkul Geliştirme ve Sürdürülebilirlik; Enerji Etkin Binalar ve Sürdürülebilir Yerleşme Birimleri" adlı kitabın yazarıdır.

Yrd. Doç. Dr. Filiz Arslan Nizam

Filiz Arslan Nizam, Yeditepe Üniversitesinden perakende sektöründe marka sadakati konulu tez konusu ile yüksek onur derecesi alarak doktorasını tamamlamıştır. Yüksek lisansını San Francisco State University’de yönetim süreçlerinde stratejik düşünme ve hız faktörünün incelenmesi tezi ile tamamlamıştır. Akademik hayatına farklı üniversitelerde devam eden Nizam, halen Ticaret Üniversitesi ve Nişantaşı Üniversitesi’nde dersler vermektedir. 

Kariyerine, Yapı ve Kredi Bankası Genel Müdürlük Kredi Kartları ve Tüketici Kredileri yönetiminde pazarlama alanında başlamış, daha sonra eğitim ve insan kaynakları alanına geçmiştir. Partnerlik yaptığı eğitim firmalarında eğitmenlik, eğitim dizaynı, eğitim ihtiyaç analizleri, eğitim pazarlaması konularında çalışmıştır.

Pek çok farklı eğitim ve danışmanlık firması ile de işbirlikleri yaparak, iletişim becerileri, temel ve ileri satış, profesyonel koçluk, eğiticinin eğitimi, pazarlama iletişimi, müşteri ilişkileri, kurum kültürü ve imaj, iş etiketi, bütünleşik pazarlama eğitimleri, perakende sektörüne yönelik olarak perakende marka stratejileri ve tüketici davranışları, müşteri ilişkileri, iletişim odaklı satış ve mağaza yönetimi eğitimleri hazırlayıp vermiştir. 

Bunlara ilave olarak perakende sektöründe ağırlıklı olmak üzere insan kaynağını geliştirmek odaklı gelişim merkezi projelerini Elemental Value firması ile yürütmektedir. 

Telekomünikasyon sektörü başta olmak üzere, elektrik-elektronik, perakende, enerji, havayolları, otomotiv, çocuk tekstil, finans, dayanıklı tüketim malları, beyaz ve kahverengi eşya, sağlık ve ilaç sektörlerinde gerek işe alım ve değerlendirme, gerekse farklı eğitim projeleri gerçekleştirmiştir.

Maltepe Üniversitesi’nden, Türkiye’nin ilk üniversite sertifikalı Koçluk programlarına katılmıştır. NLP School Europe’tan NLP Practitioner ve NLP Master Sertifikasyonunu tamamlamıştır. Orta ve üst düzey yöneticilere yönetici koçluğu yapmış, 800 saat üzerinde koçluk seansı tamamlamıştır. Ayrıca farklı eğitim kurumlarında genel katılıma açık eğitimler gerçekleştirmiştir.

Tahsilat yönetimi gerçekleştiren çağrı merkezlerine yönelik özel eğitim projeleri ve organizasyonel danışmanlıklar gerçekleştirmektedir.

Kariyerine, akademik çalışmaları yanında, değerlendirme merkezi projeleri, ve Athena Eğitim ve Danışmanlık şirketinin kurucu ortağı olarak profesyonel koçluk ve danışmanlık süreçleri ile devam etmektedir.


Eğitim Süresi : 1 Tam Gün

Eğitim Tarihi : 14 Kasım 2018

Eğitim Yeri : İstasyon Yolu Sokak, No 3, Bostancı / İstanbul

Eğitim Ücreti: 275 TL + (% 18 KDV)

  • Program ücretine her türlü eğitim materyali, katılım sertifikası, çay-kahve molaları ve ikramlar dahildir.
  • Program bedeli havale/EFT ile yapılabilir. Faturanız, eğitim gerçekleştikten sonra düzenlenmektedir.
  • Katılımcılar, programa esas ücretin ödemesi tamamlamadan kesin kayıt yaptırmış sayılmazlar.
  • Gayrimenkul Geliştirme Akademisi, yürütmeyi planladığı programların iptal ve değişiklik hakkını katılımcılara program başlangıç tarihinden 5 gün öncesinde bildirimde bulunmak koşulu ile saklı tutar.
  • Program başlama tarihinden 7 gün öncesine kadar Gayrimenkul Geliştirme Akademisi'ne yapılan yazılı iptal başvurusu halinde katılım bedeli iade edilir. Eğitim başlangıç tarihine 7 gün daha az kaldığı durumda yapılan iptal başvurularında ücret iadesi yapılmaz.

İşbirliğimiz

15 Yıldır Kadir Has Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Akademisi ile Sertifika Programları, Eğitimler, Seminerler düzenliyoruz.